Promotii

Profita de ofertele sezonului la marmura, granit si placaj si decoreaza-ti spatiul dorit dupa bunul tau plac...

Granit x2cm

Placi de granit de 2 cm, in incredibilele colectii ce sunt de acum disponibile in oferta Fabi. Pe aceasta pagina gasesti toate modelele de granit ce corespund acestui segment de grosime - 2 centimetri. Le poti vizualiza in spatiul de mai jos al acestei pagini, in ordine alfabetica - de la Granit Sanluis si Sienna Bordeaux.
Profita de aceste varietati de culori si decoreaza-ti spatiul cu eleganta si stil. De o durabilitate extraordinara, aceste placi granit de 2 cm confera oricarui spatiu o frumusete aparte pentru o perioada foarte indelungata de timp, in orice conditii. Alege granitul la preturi avantajoase, prin Fabi.

Granit x3cm

Placi de granit de 3 cm, in noile colectii prezente in oferta Fabi. In aceasta categorie de produse gasesti toate modelele de granit ce corespund acestui segment de grosime - 3 centimetri. Le poti accesa chiar in aceasta pagina, in ordine alfabetica - de la Branco, la Granit Aspen si Granit Baricado pana la Saturnia si Silver Pearl. Descopera frumusetea acestor varietati de modele de granit si decoreaza-ti spatiul cu eleganta si stil. De o durabilitate incredibila, aceste placi granit de 3 cm asigura oricarui spatiu (atat interior dar si exterior) o estetica aparte pentru o perioada foarte extinsa de timp, in orice conditii. Alege granit la preturi avantajoase prin Fabi.

Granit x3cm antiderapant

Placi de granit de 3 cm antiderapant, culori exclusiviste disponibile doar in oferta Fabi. Alege din aceasta categorie modelul de granit potrivit pentru tine si spatiul tau. Placile de granit de 3 m, antiderapante pot fi folosite in zone mai sensibile, precum scari sau pardoseli, pentru a nu aluneca. In aceasta pagina gasesti toate modelele de granit antiderapant ce corespund acestui segment de grosime - 3 centimetri. Profita de granit la preturi avantajoase prin Fabi.

Placaj

Placaj de marmura si granit, in colectia Fabi - aceste materiale sunt importante din tari ca Italia, Brazilia si India si corespund dimensiunilor afisate in dreptul fiecarui tip de produs (40x40cm, 61x30.5cm, 60x60cm, 60x40 cm, 60x30 cm). La o grosime de 1 cm, ele reprezinta o alternativa extrem de potrivita la placajele ceramice. Variind in coloristica, aceste modele de placaj pot fi folosite in numeroase aplicatii - atat in spatii interioare cat si exterioare. Acestea pot sa fie montate pe suprafete plane sau verticale, deopotriva, remarcandu-se printr-o durabilitate extinsa si un look proaspat, natural

Adresa

str. Oasului nr 22/A,
Livada; jud. Satu Mare

Management

Fabian Daniel
tel: 0040.730.621.391 
dani[at]fabism.ro

Administrativ

Tat Silvia
tel: 0040.723.647.974
silvia[at]fabism.ro

Fabian Gheorghe
tel: 0040.726.701.220

Departament vanzari

Tat David
tel: 0040.732.014.856 
david[at]fabism.ro

Cristian Ardelean
tel: 0040.735.877.235
cristian.ardelean[at]fabism.ro

Vasile Lisca
tel: 0040.771.244.898
vasile.lisca[at]fabism.ro